Yağlıdere Ziraat Odası > Haberler > Sezai ÇAĞLAR Güven Tazeledi.

Sezai ÇAĞLAR Güven Tazeledi.

10 Şubat 2019 Pazar günü gerçekleşen Yağlıdere Ziraat Odası Başkanlığı Genel Kurulunda on iki yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Sezai ÇAĞLAR  tekrar güven tazeledi. Genel Kurulda hazır bulunan 36 delegenin 24'ünün oylarını alarak tekrar yönetim kurulu başkanlığına seçilen Çağlar; YAĞLIDERE ZİRAAT ODASI olarak bugün gerçekleştirdiğimiz seçimimizde;öncelikle değerli çiftçilerimize, saygıdeğer delegelerimize, muhtarlarımıza ve bu süreçte bizleri gönülden destekleyen tüm eş, dost ve gönüldaşlarımıza saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz.Sezai ÇAĞLAR ve ekibi olarak 4 yıllık bir yönetim süreciyle birlikte ''KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR'' düsturuyla kazandığımız bu seçimde herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz açıklamasında bulundu.