Yağlıdere Ziraat Odası > Haberler > TZOB Yetkilileri İlçemizde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundular.

TZOB Yetkilileri İlçemizde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundular.

TZOB Teknik Hizmetler Kurulu Başkanlığı, Teknik Müşaviri Bulent Uyanik ve Müşavir Yrd. Ziraat Mühendisi Nese Tezer ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundular.Öncelikle odamız ilaç bayii ve Tarımsal Danışmanlık Ofiainde incelemelerde bulunduktan sonra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa ÇAVDAR beyi makamında ziyaret ettiler. Daha sonra arıcılık ve likapa yetiştiriciliği yapan çiftçimiz Habil Kır’ı ziyaret ettiler bilgi alışverişinde bulundular. Ardından Odamız tarafından kurulan Örnek Bahçe’yi kontrol ederek tavsiyelerde bulundular. Kendilerine çiftçilerimizin sorun ve taleplerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.