Yağlıdere Ziraat Odası > Haberler > Başkan ÇAĞLAR'dan Oda Meclis Üyelerine Plaket

Başkan ÇAĞLAR'dan Oda Meclis Üyelerine Plaket

Genel Kurul sonrası ilk Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni dönemde aramızdan ayrılan meclis üyelerimiz Mustafa KIR, İsa ŞAHİN, Mehmet YILMAZ, Hamit KARAGÖZ,Emrullah ÇAĞLAR, Mehmet KIR, Turgut UZUN ve Ömer GÖÇMEZ'e oda meclisinde görevli bulundukları süre zarfında sergiledikleri uyumlu çalışma ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim ettik. Başkan ÇAĞLAR toplantıda yaptığı açıklamada; '' Odamızın kuruluşundan günümüze kadar desteğini esirgemeyen bütün delege, çiftçi üye ve personelimize şükranlarımızı sunuyorum. İlçemizde tarımın gelişmesi adına ilgili kurumlarımız bünyesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalara hep beraber inşallah devam edeceğiz. Üyelerimize, delegelerimize,  personelimize  ve yeni dönemde aramızdan ayrılan çalışma arkadaşlarımıza, Yağlıdere'de tarımının  gelişmesine ve üretime katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız odaya verilen hizmetlerin unutulmaması ve bundan sonra görev yapacak olanların da aynı vefayı göstermesi gerektiğine dikkat çekmektir.  Dört yıllık yeni görev döneminin çiftçilerimize ve oda meclisimize hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyoruz. ''dedi.

Plaket takdiminin ardından 10 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen Genel Kurul'da görev alan meclis  üyeleri ile toplantıya geçildi.