Yağlıdere Ziraat Odası

Yağlıdere Ziraat Odası > Haberler > Fındık Üreticilerinin Beklediği Müjde Geldi

Fındık Üreticilerinin Beklediği Müjde Geldi

Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından tertip edilen Karadeniz Bölge Toplantısı için Ankara'da bulunan ve İlimiz Milletvekilleri ile görüşmelerini sürdüren, Yönetim Kurulu Başkanı Sezai ÇAĞLAR; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan fındık üreticilerimize müjdeyi verdi.  Fındık üreticilerimize hayırlı olsun.

''TMO,  1 Kasım'dan itibaren levant kalite fındığın kilosunu 14 liradan, Giresun kalite fındığın kilosunu ise 14,5 liradan almaya başlayacak. Kayıtlı fındık üreticilerine ödenen desteklemeler devam edecek. TMO'nun depolarındaki 10 Bin ton fındık FİSKOBİRLİK'e teminat karşılığı verilecek, böylelikle Fiskobirlik'te ayrıca desteklemiş olacak. FİSKOBİRLİK'in fındıkla ilgili görevlerini yerine getirebilmesine, çalışanlarına böyle bir imkan sağlamış olacak.  Hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyoruz.''dedi.